Årets julegave

Julegave og julehilsen

Gylling Teknikk AS har i år bestemt av julegaven går til Stiftelsen Norske Luftambulanse. 
-De gjør en fantastisk jobb og er veldig frempå når det kommer til innovasjon, forskning og utvikling, og det ønsker vi å støtte, sier Administrerende direktør Sverre Iversen. Vi har i mange år valgt en ideell organisasjon å støtte, og det er ikke første gangen valget har falt på NL. 

Stiftelsen Norsk Luftambulanse er en ideell organisasjon som jobber for å flytte avansert livreddende medisinsk behandling ut til pasienten. Norsk Luftambulanse AS er deres heleide datterselskap som bidrar til deres formål gjennom å levere legehelikoptertjenester i Norge og Danmark. Pengene som stiftelsen mottar brukes til prosjekter som forbedrer kvaliteten på luftambulansetjenesten. De ønsker å ha mest mulig tilpassede helikoptre, fly i dårligere vær, bruke det beste og mest effektive utstyret og trene så ofte som mulig på realistiske medisinske og redningstekniske scenarioer. Fokuset er helt tiden innovasjon, og man har alltid pasienten i tankene. 

Gylling Teknikk AS er en privateid bedrift, men vi kan likevel identifisere oss med Stiftelsen Norsk Luftambulanses fokus på innovasjon. Vi ønsker kontinuerlig å forbedre produktene vi selger, og vi har hele tiden kundene våre i fokus, avslutter Iversen.

Med dette ønsker vi alle våre kunder og samarbeidspartnere en God Jul og Godt Nyttår!
Vi ser frem til å jobbe med dere i 2021. Vi liker kundene våre og håper situasjonen har bedret seg såpass i 2021 at vi ser mer av dere enn det vi har gjort i år.