Gylling Teknikk AS har i dag 25 dyktige medarbeidere som jobber innen to hovedsegmenter: batteri og elektromekanikk. Vi er kjent for høy kompetanse og svært god service til konkurransedyktige priser.

 Vår batteriavdeling er spesialister på batteri-løsninger til telecom, maritimt og subsea, men har også offentlige kunder som Forsvaret og Kystverket. Vi lager i tillegg batterier til hjelpemidler og off-grid strømløsninger.

 I elektroavdelingen har vi et bredt spekter av produkter innen lys- og tidsstyring, releer, kontaktorer, lockout og merkesystemer. Vi har også lydsystemer for innmontering i tak og vegg.

 Vi er en privateid bedrift, som har vært i drift i Norge siden 1983. Vi holder til på Rudssletta, en kort kjøretur fra Sandvika.

Det hele startet i Sverige i 1912, da Bertil Gylling etablerte det som i dag er Gylling AB. Han var en entreprenør av natur, og Gylling AB har laget alt fra radioer til telefonsystemer.

Gylling hadde Apple-agenturet i Sverige en stund og var også eier av Optima batterier. Gylling eier i dag flere selskap i Norden, blant annet Gylling Teknikk AS og Sunwind.

Gylling - kvalitet siden 1912