Pga. branntilløp i våre lokaler vil det ta noe lenger tid å behandle ordre. Vi beklager de ulempene dette medfører for våre kunder.

Vi jobber innen flere segmenter

Gylling har designet skreddersydde løsninger til forsvaret, politi, offshore og havbruk siden 1983. Batterier kommer i mange former og kjemier. Vår jobb er å finne det batteriet som passer best i din applikasjon, om det er til overvåking, større UPS anlegg eller ditt nyeste produkt.

Forsvar og sikkerhet

Gylling designer skreddersydde løsninger og leverer høykvalitetsprodukter for en rekke militære applikasjoner. Vi produserer kampklare bærbare kraftsystemer for spesialenheter på land, i luften og til sjøs.

Se mer

Havbruk

Gylling Teknikk hjelper kunder innen havbruk og fiskeri å sørge for bærekraftig vekst og god fiskevelferd ved å fokusere på teknologiske nyvinninger. Vi har flere prosjekter innen akvakultur og fiskeri.

Se mer

Kraftforsyning

Gylling utvikler og leverer høykvalitetsprodukter til en rekke industrier. Kundene våre stiller høye krav til kvalitet og sammen finner vi de beste løsningene. Vi bidrar til sikker drift og vedlikehold for kunder.

Se mer