Pga. branntilløp i våre lokaler vil det ta noe lenger tid å behandle ordre. Vi beklager de ulempene dette medfører for våre kunder.


Våre leverandører

 

 

 

Fra Ansmann Accu-Technik har vi blant annet et komplett sett av ladere for NiCd og NiMh løse celler og batteripakker. 

 

 

Fransk produsent av NiCd og NiMH batterier under SAFT lisens til nødlys, elektronikk til solar og medisinsk bruk.

 

 

Benedict GmbH har siden 1920 produsert betjeningsmateriell av ypperste kvalitet og med høy driftssikkerhet. De har et bredt sortimentet av DC-brytere, trykknapper og kambrytere.

 

 

Brady er en amerikansk produsent av merkesystemer for industriell merking. Produktspekteret omfatter skrivere, programvare, etiketter og kabelmerking.

 

 

Leadway Energy Technology produserer tradisjonelle blybatterier og bipolar batterier.

 

Kinesisk firma med et komplett program på NiCd og NiMH batterier i alle standard størrelser.

 

 

Batteriene er såkalte AGM batterier eller rekombinasjonsbatterier, disse krever ikke vedlikehold eller annen form for ettersyn.

 

 

EIS Sound (Electronica Integral De Sonido) er en anerkjent spansk produsent av radio- og intercom-systemer. 

 

 

Vi leverer til industri og offentlige etater, samt kundespesifiserte pakker som er sveiset sammen.

 

 

Produserer alle standardstørrelser innen vedlikeholdsfrie batterier. Serie HZB er designet for backup som UPS, alarmsystemer etc.

 

 

LithiumWerks har kjøpt A123 Systems med alle patenter og produksjonsfasiliteter. Ekstrem ytelse med hensyn høy strøm og lang levetid.

 

 

Odysseybatterier produseres i USA og England og er basert på Pure lead TPPL teknologien. Dette gjør batteriene spesielt bra til start, samtidig som de har lang levetid.

 

 

Optima batterier er en serie spiralviklete start og forbruksbatterier batterier med ekstrem startytelse. Særlig egnet til start av diesel og større bensinmotorer.

 

 

Orbis i Spania produserer koblingsur, bevegelsesmeldere, termostater, skumringsreleer og trappereleer.

 

 

Schrack Technik i Østerrike har et komplett program av tids- og kontrollreleer.

 

 

 

SAFT er en av verdens ledene produsenter av lithium batterier til militært og sivilt bruk . De har også LiION batterier med egenskaper som gjør dem velegnet til krevende bruk innen olje og militært.

 

 

Victron Energy leverer ladere, invertere, DC/DC convertere og kombinasjonsmodeller til proffbrukere. Bredt spekter av tilleggsutstyr til alt fra transfer switch til fjernavlesing av batteristatus via GSM nettet.