AT.no skriver om batteriene våre

Einar og Jørgen forteller om de unike kvalitetene til disse bipolare batteriene til Anlegg & Transport.
Tåler store belastninger Disse batteriene har en helt ny teknologi som blant annet gir de et fortrinn ved lave temperaturer

Tåler store belastninger

Gylling fikk journalist Espen Braata på besøk for en tid tilbake. Han var nysgjerrig på batteriene som vi nylig har fått inn. Vi er enedistributør av disse bipolare batteriene som har unike egenskaper som gjør de godt egnet til blant annet anlegg og tunge maskiner. 

Batteriene er svært godt egnet til start og start-stop bruk til blant annet tungtransport og anleggsbiler, og har klare fordeler ved lave temperaturer i forhold til andre batterier. De har en unik kombinasjon av startytelse, kuldeegenskaper og syklisk levetid man ikke finner på andre batterier på markedet i dag. Denne kombinasjonen  gjør at de er ideelle i et norsk klima. De fungerer svært godt ned til minus 40 grader, noe som kommer godt med i den norske vinteren.


Med pluss og minus på samme plate, uten støpte mellomforbindelser, blir den indre motstanden vesentlig redusert og en rekke potensielle feilkilder typiske for tradisjonelle blybatterier blir eliminert.

 

 

Les saken her: https://www.at.no/anlegg/taler-store-belastninger/658746