Batteriteknologi endelig til Norge

Økt ytelse, mer effektiv lading og redusert vekt!
Batterier du kan stole på THS er et «Heavy start»-batteri for anleggsmaskiner, skogsmaskiner, busser, lastebiler og store aggregater.

Batterier du kan stole på

Et bipolart blybatteri er utformet på en slik måte at det leverer økt ytelse, lades mer effektivt, har lengre liv og redusert vekt sammenlignet med et tradisjonelt blybatteri. Det betyr at de egner seg spesielt godt til små og mellomstore hybridapplikasjoner/sol/vind og generatorer. Videre kan de brukes til lifter og tung start som anleggsmaskiner og busser. 

Med pluss og minus på samme plate, uten støpte mellomforbindelser, blir den indre motstanden vesentlig redusert og man unngår en rekke mulige feilkilder typiske for tradisjonelle blybatterier.

Tilpasset hvert enkelt bruksområde

De bipolare blybatteriene leveres i flere utgaver tilpasset hvert enkelt bruksområde.

  • TEV er et syklingsbatteri som er spesialdesignet for bruksområder hvor normal bruk er ut/opplading som AGV, posttraller, solpanelanlegg, lifter, gulvvaskemaskiner osv.
  • TSS starter alle typer kjøretøy og aggregater, lav indre motstand gjør det effektivt å lade hurtig og med høy startstrøm selv i lave temperaturer passer dette utmerket i kritisk utstyr (se eksempel under)
  • THS er et «Heavy start»-batteri for anleggsmaskiner, skogsmaskiner, busser, lastebiler og store aggregater. Lav indre motstand og kompakt design starter det tunge maskiner selv i lave temperaturer.
  • TRE serien tåler å kunne stå delvis utladet over tid og med sin lave indremotstand og gode temperaturegenskaper er det beregnet på anlegg uten tilkobling til nett med lading fra for eksempel solpanel og hvor det vil stå delvis utladet over tid.

    Gå til produkter her
TSS12-70 Batteriet i bruk i et aggregat i Bergen

TSS12-70

Her kan man se batteriene innstallert i et aggregat type P800. (800 kva)
Spesifikk motortype, for de spesielt interesserte, er Perkins 4006 TAG3A.